Wednesday, October 21, 2009

My sis and Comet

So .. Sabtu hari tuh saya mengheret Afie and Comet ke Farah nye engagement ..

YUP .. mereka mau follow :p

The event start at 11 am .. tapi

I need to be there early ..

So .. kami sampai around 9.45am macam tu la ..

awal2 sampai ok lagi coz farah tengah amik picture kat luar ..

then bila die masuk bilik .. and i follow coz nak adjust bunga tangan dia sikit ..

sedar2 dah kul 11.15am and pihak lelaki dah sampai ..

ingat nak kuar teman comet and afie tengok2 dah penuh gila .. so cam xleh buat apa ..

bila balik tuhs amik camera afie nak tengok2 picture ..

and i saw whole lotta picture yang cam "ehhh .. apakah ??? "

derang 2 orang dah gelak2 .. cakap bosan x tau nak buat apa .. so amik la picture :p

nie la hasil tangkapan mereka berdua ..








yup .. mereka berdua memang saiko .. tak boleh bersama .. hahahahhahaha .. ada jer benda derang buat .. macam2 plan and deal ..

hait .. xleh jadi nie ...



7 comments:

Afieeeeeeeeeee ! said...

DELETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Afieeeeeeeeeee ! said...
This comment has been removed by the author.
waNny said...

x mauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aida Narina said...

hehhee, so cute la adik and ur other half! ;p jarang la jjumpa guys yang suka camwhore-lelaki-version ;p

waNny said...

aida .. nie dia yang over the top nye cam whore .. siap suruh my sis buat macam2 muka .. my sis blur2 n malu2 sebab ramai orang .. hahahahha .. dia ? xde nye nak rasa malu .. dia mmg sukeee :p

Dilla said...

mie mmg tak leh blah.. bukan takat cam whore je.. bermacam2 lg.. kalo duk ngan die mmg cramp la perut mak... hahahah

waNny said...

hahahaha .. ye la .. kalu dtg mood saiko die tuhs .. tanya si yusz ngn aina .. time main bluff tuhs .. gile saiko k .. rasa yusz dh saiko .. mie ag saiko .. hahahahahahah