Tuesday, January 18, 2011

My Wishlist




BB ..

Sayang cakap yang nie laaa..

Ok kan ??

For my birthday this year ..

Dah jadi ur wife pun..

Ok laa .. skali dalam 5 tahun sayang mintak present!

Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~

Lawa tau..

Dah try pun time gi singapore hari tuhs ;)

And its my size :D


10 comments:

DaZzlingLilLy said...

sumpah cantik wanny!
kalau boleh dapat on ur wedding day pun ok gak,pakai dgn reception dress..meletopss dijamin...

waNny said...

hahahah .. kalau mcm tu lily .. harga kasut lagi mahal dari harga baju ..

the shoe cost RM 6-7k ..

cantik .. but is it worth it? :D

nicolred said...

bombastic ok!

waNny said...

hahaha. SANGAT BEBEH!

ixoratasha said...

omg babe, rm6-7k!..haha..nexttt!!

baik beli bag, stam kah? ;)

that day i tengok ada dalam magazine apa tah tokey cosmetic mawar tu cakap collection kesayangan dia..fuhhh..gojes gila!

waNny said...

yes. 6-7k ..

i duk ngidam stam bag nie. dah la tadi my mum shopping. i sedey jer. i tgk jer :( sedey babes sedey

babes. nanti usha kan stam bag kt US eh :D

Wan said...

aritu masa boxing stam bag kat harrods dpt half price, dpt less than gbp400 kalo tak silap. tp tak beli sebab tak minat sgt. hehehehe patut saya beli jer pastu jual kan?? sungguhla takde bakat berniaga! haha

waNny said...

seriously kak wan? T____________T

sampai less than 400GBp ??

color ape ?? T_______________________T

u memang di takdirkan jadi Dr la !!

hahahahahahahaa

Wan said...

hahahahahah tuh la kan?!!! memang takde bakat lansung2 nak bisnes! tuh yg last2 keje jd doktor cabuk ngan gomen jer! nk bukak klinik pon blom tentu ada bakat!! hahahaha

tp mmg pon, half price, kalo tak silap dlm gbp380 camtuh.. kaler limited la, black ngan kelabu kalo tak silap. sbb tak brapa minat ngan stam bag nih, tu yg tgk pon takde nafsu sgt. heheh tp kalo kat us ntah2 lagi murah kot? kat uk ni takde flag store pon, yg ada kat harrods,selfridges/h.norman je. tryla tnya2 org us..

waNny said...

hahahahaa .. kelakar la kak wan!! :p

adoi kak !!!!!!!!!!1 murah laaa .. sini hitam dalam 10% jer T_____T


benci la benci !!!!

nanti sales bulan 6 tgk tgk kan ye r:D

saya harap akak dpt bukak klinik sendiri nanti k! :D hehehehhee .. sila jadi businesswomen/Dr ok :D