Thursday, April 21, 2011

Day 8 – Your dream wedding

>

Dream Wedding

My Dream wedding?

I dont have any dream wedding lar

I have things that i want on my wedding day

Tu jer :)

FIRST and FOREMOST THAT I WOULD LIKE TO WEAR ON MY WEDDING DAY IS



Gelang kaki pontianak harum sundal malam nie.

Fall in love with the gelang waktu tengok movie tu. terus head over heels and merengek to my mum nak nak nak!! hahahaha .. then jumpa yang bukan original nye kat Semua House. My mum tak nak coz dia nak original and memang antique nyer. so sesi mencari berjalan. dah ada ke? dah jumpa ke? wait and see ;)



Inai yang berukir.

Kan last year keluar fatwa yang x boleh pakai inai nie semua kan. and i fight with my mum. coz i cakap yang fatwa tu keluarkan is actually mana yang buat macam tattoo. siapa tak pernah buat inai nie macam tattoo dulu? i selalu. ukir sendiri lukis sendiri. nak kawin sebab nak sangat pakai inai macam nie. lawa rasa. and Pakistani pun semua pakai inai macam nie. sebab ada keturunan. kita buat la. haha~~

owhs. my pakistani friend tanye i, time tunang napa tak pakai inai kat tangan. i terkejut coz dia cakap adat pakistan time tunang pun berinai tau! wow. Atuk tak ada so x tau la kan. if dia ada mesti macam2 dia buat. haha~


A Black Wedding Gown

To tell the truth. i hate white. sebab i dont think i look good in white. i suka HITAM. untuk i hitam tu menawan. and yes bagi illusion kurus tu! hahahaha .. So dapat ke saya pakai Black Wedding Dress? We wait and see la :D




A PRINCESS CUT DIAMOND WEDDING RING
Fall in love with princess cut time i nampak kat Gold Heart Mid Valley.
Owhs. I was head over heels. cantiknya. For me dia macam rare! Hahahaha. So dah cakap kat Comet "i would like that diamond to be my wedding ring" boleh pengsan dia tengok harga. 0.7carat is RM 18,000 with plain ring. YES! RM 18,000! tu harga i tengok like 3 years back! now tak tahu la. mau lagi mahal kot kan? hahahaha. so dapat ke princess cut diamond nie? hmmm ....






Last but not least
A CHRISTIAN LOUBOUTIN BLACK PUMP

owhs. itu adalah wedding dream shoes! tak payah bagi berkilau-kilau. saya nak Louboutin jer. menarik tertarik ko memang the bomb! haha .. Dapat ke? Kita tunggu dan lihat la kan. hmmph



So yes. itu la all i can say on my dream wedding.

Eh mana pasal pelamin? pasal doorgift? pasal venue? pasal theme.

I dont care bout that.

Nak pelamin I kayu ke, zaman batu ke. underwater world ke. fairy tales ke.

I x kesah! hahahaha.

Make up artist xnak ke saidatulnisa ke ? Tiar Zainal ke?

Owhs. I amik orang biasa je. ;) kak mimie yang make up time tunang jer. for reception sebab i dapat from LRKL so i amik E'sham. DIa make up elyana time kat majlis bertandang and i love the magic dia buat. XD

So tu je la ;) hehehehehe

3 comments:

heaven's for A & J said...

*lompat2 sambil angkat tangan*

boleh i jawap semua persoalan diatas tak cik wanny?? pweety pleasee.....

hahaahahahahhhaah...:))

Wan said...

hahahaha gelang kaki pontianak tuh, my arwah nenek ada sepasang. berat nak mamps! pernah arwah paksa adik i pakai time raya, sampai tak bergerak budak tuh sebab berat!! (masa tuh dia baru 5-6thn!) hehehe

waNny said...

julia: dont u dare darling.. lompat katak ke.. lompat bintang nak amik attention i pun. i x bagi u jawab. hahahahahaha. biarlah rahsia ;)

kak wan: hahaha. berat kan! adoi. Ma mcm nak wanie pakai loket pound die. wanie pernah pakai time umur 8-9 tahun. xle nak angkat tengkuk. die ckp pakai la time nikah. terus cam "xpeeee la!" hahahahaha