Friday, July 24, 2009

Update

Ergh .. My class for tuesday is full so kene amik kelas waktu 2.30-5.30 .. Email the respective people .. boleh tak dia cakap "Talk with your lecturer" .. email lecturer dia jawab "Try to tuka time keje" .. WTH .. Ko ingat bapak ko punye office *walaupun actually my mum nye office* ..

TAPI !!!!

3pm is the shift closing !!! MANA BOLEH .. HAMPEH !! hait .. rasa nak hantuk2 jer Dr tuhs .. dah la cakap tenggelam .. duk "yel yel ooo wahh" .. apa dia cakap tak paham.

:( Sedih :(

Nie nak kene bitch fit ngan faculty nie .. cuba aku suruh ko tuka timing ko keje tengok .. SAPA LA SURUH BUAT SAMPAI 3 Class .. last sem dah elok dah kan ! 1 kelas jer .. nie sampai 3 SECTION !! hait ..

Then nak call derang pun susah .. its either tak angkat or line busy .. :(


RRE pulak .. tak dapat lagi result .. dah la nak buat case study nie :(

Waaa .. nie nak nangis nieeeeee ..

Next week laks nak kene cuti kelas rabu .. coz nak kene kuar pergi cari material for tudung ..

H1N1 .. ingat xnak la pegi .. BUT .. stock dah makin kurang .. TAWAKAL la ..

Paksa Ma beli mask mulut dan idung la ..

Ayat ma "xpe .. kita jangan kuar makan .. duk dalam hotel" ..

Iyolah .. sampai jer nanti ada je ke sana sini .. dia memang x sah kalu x bershopping :p

10x pergi pun bawak balik barang SENDIRI penuh bag !! wahahhahahahahaha

Next month die nak gi Jakarta pulak .. Saja jalan2 ..

October ke Bangkok pulak .. owhs .. happy life dia ..

Saya?? BERKERJA la :p

Kene jaga staff .. *sedangkan asyik kene buli jer ngan staff .. alya selalu nampak :p*

Owhs .. MMP masih lagi 93.1% .. Cuma tak ada welcome sahaja ..

TAK LOGIC .. staff yang buat ke MMP tuhs yang jenis FRIENDLY tahap gaban ..

Ke orang MMP tuhs PEKAK i dunt know la?

Haits .. PEning lorr ..

BIAR LAH ..

ITS NOT EASY TO HANDLE A SHELL STATION ..

so .. kalau ada rasa nak bukak SHELL .. pikir la 2000x oke kawan-kawan ..

SEKIAN






4 comments:

Mrs LVoe said...

if sha jadi u, sha dh mlalak2 kat rumah.

waNny said...

hahahahahha ... i pulak bila dah kat rumah .. relex jer .. lepak dalam bilik layan series ..

malas nak pikir apa .. sakit pale nanti .. :)

Aida Narina said...

hye wanny, for all the hard work you are doing, worth million times better sebab that's what you want :) Kalau i pun kene keje penat lelah mcm u, i akan rasa life yg hectic juga, tapi in the end kita puas hati kan? Do something that can relax yourself. InsyaAllah ull be fine :) :)

waNny said...

aida. heheheh .. tuhs la .. coz i buat benda nie whole my life dah .. since i primary school pun dah helping my mum kan .. so i x kesah .. and i know how to bahagi study n work since then :)

but yeah .. sometime sakit kepala jugak la .. the law seem to change and the way derang rate us pun change dari tahun ke tahun .. its hard to keep up .. but i still try my best and motivate my staff la :)

hehehe .. thanks aida yeh .. :)