Thursday, June 24, 2010

10 month to go

Hari tu beli magazine ratu sehari time pameran pengantin

I buy ALL edition .. mana yang available la kan

So ada one edition nie dia bagi buku kecik

Awal2 semangat gila tulis and jotted down ..

Now ?? muahahaha .. kena cari la mana buku tu :p

So .. yup .. 10month 3 week to go ?

Apa yang dah settle?

Dah booked dewan :)

Dah booked planner for pelamin kt dewan

Dah tau nak bagi korang makan apa :p

Muahahahahhahahahaha

I need to start renovating my house at putra height ..

Now nak start pikir color color color .. muahahhahaha

Sapa nak cat eh?

Tunggu abis Exam gi la cat sendiri :p

Tadi ada text one wedding planner nie ..

Nak tanya pasal wedding dress..

Jawapan memberangsangkan

And his collection pun banyak i suka :)

cant wait for my exam to be done

Nak gym everyday

i love to be in the dance class

seronok

and memang sakit satu badan

sebab menari cam orang gile :p

Tapi sekarang duk tengok Naruto balik

Sangat mesmerized dengan Sakura nye power

Kuat sungguh

How i wish i can be like her..

:p

OWhs

Esok i dapat invitation to Christian Dior Fall/Winter Collection :)

At starhill

Rasa fall/winter collection

Si SA tu call i macam dengar tak dengar

Yang penting aku nak pegi ..

hahahhahaha

p/s: starhill nak park kt ner eh? muahahahahhahaha




2 comments:

mochi said...

starhill park kat Pavilion sng :P

waNny said...

hahahaha .. mmg i buat mcm tu :p