Thursday, June 03, 2010

Aku tak suka!

Ada tak benda yang korang tak suka?

Hari nie mood nak cakap kau aku.. boleh?

Hari nie mood x best .. so rasa diri agak membuak-buak nak marah and nak cilaka.

Apa benda yang korang tak suka?

Aku ??


Aku x suka kilat/petir dan seumpamanya !! aku tak suka .. jangan call aku time ada kilat or petir. aku akan menyumpah sapa yang call time tu .. sebab aku tak SUKA!! Aku tak harap orang paham yang aku TAK SUKA petir or kilat. TAPI AKU HARAP ORANG RESPECT and GIVE ME SPACE time aku tak nak keluar or watsoever

Aku x suka makan sardin atau TUNA .. aku benci .. and memang x pernah makan. BAU JE DAH RASA NAK MUNTAH .. apa lagi kalau orang makan tuna then nak cakap kat depan muka. Aku rasa nak tampar je orang tu .. Dulu sebab aku xnak gi Camping sekolah sebab derang cakap makan sardin . siap cakap best .. aku dah rasa wtf!! Cakap la aku spoil. Tapi aku boleh hidup dengan ayam goreng and x ada kuah. tu AKU

Aku tak suka SAYUR !! Aku benci. Aku makan mana aku rasa nak makan. X perlu nak paksa aku makan kangkung belacan or ikan masin ke apa. Aku x akan makan. Tapi aku makan buah. X semestinya ko makan sayur ko nye kesihatan bagus. Aku x makan sayur pun kolestrol ke lemak ke apa ke semua bagus. So nak cakap apa?

Aku x suka oyster ke lala ke .. apa2 yang sewaktu denganya .. aku keje kat Shell .. tapi aku x suka apa2 yang melambangkan kerang atau shell .. AKU TAK BOLEH MAKAN! so jangan paksa!!

Aku akan cuba sesuatu bila aku rasa aku nak cuba sesuatu .. x payah nak cabar .. x perlu. yang paksa2 nie memang ANNOYING!!

Aku tak minum air kelapa. Kekadang malu nak cakap. Tapi end up aku cakap nanti sakit urat. Aku x dapat bayangkan rasa air kelapa mcm mana and napa orang cakap sedap. Nie aku duk taruk air kelapa kat muka. AKU X MINUM

Aku diam x bermakna aku OK .. tak bermaknan aku HAppy .. aku gelak pun tak bermakna aku HAPPY and aku OK .. aku boleh jadi HIPOKRIT ! perlu ke ada orang tahu apa aku rasa actually .. TAK PERLU KOT ..

Aku x suka nak cari gaduh dengan orang. Tu bukan aku la. Aku cuma akan stop bercakap and perasaan annoying je banyak. Tapi cari gado tak. Aku akan diam!! itu aku. So kalau kau rasa kau nak gado ngan orang. GO AHEAD. jangan heret aku! aku tak suka!

Aku x percaya apa orang cakap 100% .. Walaupun orang tu close ngan aku gila babi sekalipun. Mulut manusia x semua baik walau ko baik ngan dia. PRECAUTIONS!!

Bila aku tak ada mood. AKU DIAM. Tapi aku diam bukan makna aku BODOH. Aku diam aku berfikir. Aku tak suka cakap tak fikir. aku x suka buat diri aku nampak BODOH.

Aku tak suka orang suka bangga DIRI. PERASAN and so ON . Kalau kau lawa orang lain akan puji. KO tak perlu puji diri sendiri. Kalau ko bagus orang lain akan cakap. Bukan ko sendiri. X semestinya orang baik ngan ko orang suka kau.

ok .. tetiba rasa nak nangis. jiwa kacau. pfft. shits




1 comment:

edamame said...

err... ok. noted. *ran away*