Thursday, June 03, 2010

Irritating

Its irritating bila orang cakap "alaa.. ko tak pa .. ko dah kaya!"

U know its FUCKING IRRITATING

apa lagi when people say "ehh .. asal yang nie murah.. ko kan stock pakai harga ribu riban"

Lagi sakit hati bila orang cakap "Bf ko mesti kaya kan.. sebab kau macam nie.. kalau tak takkan ko nak"

EH .. AKU RASA NAK TAMPAR JE MULUT KORANG TAU TAK?

If aku nak beg Gucci ke .. Dior ke .. Channel ke .. Ko ingat aku mintak kat BF aku ke?

Kalau aku boleh beli benda tu.. Aku lebih suka keluar duit sendiri and beli la dari mintak kat orang cam mintak sedekah.

MAYBE SOME GIRLS ARE LIKE THAT .. finding a DAMN FUCKING RICH BOY for her untuk all this STUFF.. Tapi MAK BAPAK AKU x didik aku macam tu ok!!

Ergh .. Some of people memang SANGAT IRRITATING !!!!!!

Rasa nak cili and cabai je mulut korang yang bau macam pant** itu !!!

Ergh ..

and aku jugak tak suka bila tang aku ko nak tau from A-Z tang ko terus ko cakap "mana boleh bagitahu" hish .. nak tampar ok .. NAK TAMPAR ..

So if tetiba aku on my BITCH MODE. x payah terasa la

Siapa yang makan cili dia la rasa pedas kan? tu aku x masukkan CABAI lagi kt mulut tu.




p/s: 2 entry berbentuk emo. maafkan aku. but i just couldnt stand it with some people. korang have no sense of respect to other person.


14 comments:

SyaZaNa said...

wahh..emo benar ko nih....sbr2...

I.Q.W.A said...

mmg menyakitkan ati bile org ckp mcm tu

aNiSr 97 said...

oh please! saye sememangnya menyokong seluruh statement anda! some people are just so IRRITATING~ mmg dalam job description die kot, meng-irritate kan orang! errghh! i had same situation too! and it happened today! damn! :'(

Aida Narina said...

huhu, some people are just mean't to be like that wanny. sabar je..at first it will be a bit irritating, but then there's a phase where you couldn't care a bit about them and what will come out from their mouth :p.

waNny said...

syaz: haha

IQWA : kan ??? sakit hati

ANIS: erghhhh .. rasa nak tampar kan?

Aida: i dah lepas that phase long ago. and people know me macam mana. but i cam sakit hati bila org tgk cincin tunang i n cakap "pasal murah" u x rasa nak lempang ke? .. hish. sib baik dlm class. if not mmg i lempang jer. huhuhuh

Nana said...

ooo sabar my dear! many people are quick to judge before knowing the facts. Unfortunately the number of people with that attitude is increasing by the minute! Its ok. So long as you know that you are not like that .. that's what matters! lantak pi they all tu. Some probably are envious and their "judgments" is one of their coping mechanisms.

Rezeki masing2! Take care my dear! do not take heed on these people ;D

waNny said...

hahahha .. true nana .. i know they envy but somehow rasa nak cili mulut tu ada. hahahaha. i mean, i dont care if they say bout me and what i buy but when they say something on what my bf gave me thats what make me mad la. hahahahaha

rezeki masing2 kan.if i want to way diamond head over heels. i better buy myself rather than ask from someone aite?

Nana said...

well if you ask me .. beli sendiri pun meaningful, bf belikan pun meaningful gaks! me? life is about balance. You give some you take some. That's the gist for me :D

ala biar aje :D you know who you are and your bf knows it too. That is the most impt thing.

edamame said...

couldn't agree more to u. this people mmg irritated! geez...

sabar je ok wanny... if out of ur limit already, bg je penampaq swing skali. org camtu mmg kena diajar sbb KURANG AJAR!

hehehe... peaceee! (^_^)V

waNny said...

nana : tuhs la .. end up i diam. n makan hati .. ahahahaha

eita: muahahahaha .. i boleh sabar ag .. kalau x .. mmg kene sedas dua.. kalau dulu2 i sound je balik .. hahahahahah .. tp sound yang bagi terasa pedas jer la :p

nicolred said...

Memang emo habis nih...

chill ok toksah layan. Mulut orang mana boleh tutup/ikat/stepler/soletep.

hahaha

sabar ok

waNny said...

sangat weh .. rasa nak je bagi selotape besar kt mulut tu .. hahahahah

ixoratasha said...

actually tu tanda dorg jealous, patut you iya2kan and tambah lagi kasi dia panas hati..

i penah kena mcm you, time tu mengigil2 tahan marah sebab kita susah payah beli sendiri then senang je dia cakap camtu..tuhan je la tau, mmg mampu bunuh org time tuh..hahaha..

waNny said...

myn : kan .. hahahaha .. tu time i nak meroyan tu jadi mcm nie .. n that day ada org tanye i nak prepaid celcom ke.. i ckp owhs i dh ada bil .. terus die bg ko xpe la ko kaya .. then off .. i rasa cam wtf terus .. hahahahaha