Sunday, August 02, 2009

Congratulation Roslina

So hari nie pergi wedding Ina .. Went there with Ma and Abah .. Feel awkward gax ah coz wedding my friend and she invited my parent too :p hahahahaha

So .. Meet few friend .. tengok pengantin and ajak ma and abah balik .. ma thought i want to run .. tapi actually coz it's a flow reception so tak elok lak lepak lama-lama kesian to other ppl kan? :)

So lepas balik jer dari wedding terus melayan cerita Gokusen !!

ALYA !! sila tengok .. Jum Matsumoto *Domyoji Tsukasa* sangat la handsome dan chomeeeeeeeeeeeeeeeeeeel di dalam cerita nie ..

Hari nie jer abiskan 9 EP !! ahaks .. Saiko nehhhh ...





p/s: Oguri Shun pun ada oke !! *Hanazawa Rui* .. hehehehhe :)



6 comments:

aritlia said...

checked!! next on the list..donno why aku takda mood nak updated blog..semua masuk draft jer everytime!!

waNny said...

hahahahha .. sengal la juga :p aku skrg nie pun ala kadar .. rasa mau tulis aku tulis :p hehehehehhe

Afieeeeeeee ! said...

sapelah hantukan kakak tgk gokusen ?

heheheh ;p

waNny said...

abang mie :p so not you oke !

yusz` said...

wahhh bagus bagus.. ade bahan baru nk layan.. lenkali promote kt aku skali beb heheh bosan nih

waNny said...

hahah .. sekarang aku duk layan kimi wa petto .. sengal nieee :p