Monday, August 16, 2010

Seperti Kanak-kanak mendapat Barbie Doll

Hari nie saya excited seperti mendapat patung ini ketika berumur 11 tahun :)



Saya jenis if i want anything i have to work hard for it la kan

so selalunya barang sy dapat tu saya akan tunggu dalam 6-12 bulan baru dpt

JAdi bila dpt patung princess jasmine nie sangat sayang and happy la

So itu la perasaan saya today

Sebab apaa??

Mana leh bitau

itu rahsia saya

Muahahahahhahahaha

Sila la rasa ini terus terus sampai barang tu dpt ke tangan saya

Doa banyak2 nie :D


p/s: harap barang yang sy nak nie x jadi mcm patung princess jasmine nie.. cousin saya curi and bwk balik kampung pastu potong rambut jadi pendek. Sy pun jadi gengster masuk bilik tarik die dan bagi penampar sedas. wahahahha .. then amik patung tu bawak balik KL n menangis x hengat dunia .. walaupun dah besar .. saya seorang pengemar barbie dan banyak barbie saya collect :D

8 comments:

moi said...

owh nampaknya minat kita sama. BARBIEEE!!!!!!!!!!!!!! :D

s u r a y a said...

omg..haha..sapela yg kena sedas tu ;p

waNny said...

eita: i siap ada collection tp kt my apartment .. nanti la dh pindah putraheight i bwak gi rumah tu .. nanti u leh tgk . hahahaha :p

sue : muahahahahaha ... budak kt kampung .. kurang asam .. ilang terus baju oke! dh la gi kt parade beli ngn ur dad :p

ixoratasha said...

waaaaaaahhhhhhhh..

kesian yg kena sedas tu, tulah belajar mencuri lagi...hahahaha..

moi said...

hehe. i punya dah x terjaga. dulu my mom slalu jahitkan baju utk barbie... :">

waNny said...

julia : banyak la die curi barang i.. pastu ckap adik i masukkan dalam beg die . pfft

eita: hehehhe .. i nye yg collector edition dalam glass :p yang lama2 sme my mum dh bagi orang :(

dYnA said...

terinGin nK tGk uR baRbiE coLLection!

waNny said...

Heheh .. barbie i sme kat apartment

Yang collector edition je la

Yang lain my mum buang bagi orang :(

Sedih ok :(

Haihs

Insyallah u can see my collector edition time akad nikah :)

i bawak masuk rumah i :D