Friday, September 10, 2010

Promise

Comet kan balik kampung for raya

So i tell him "nak on the phone cam hari tu tak?"

meaning 5 years ago before we even couple la

time tu we all memang sangat close

on the phone dari kul 12mlm sampai 5pg

so he say "OK. boleh"

then i say "tgk2 kamu tido"

dia cakap "jangan doa mcm tu"

so ok la kan

then semalam

i was cooking all night

then i call him at 2am

then borak2 la kan.

pastu dengar suara cam nak tido

suruh die tido

dia cakap "xpe xpe "

then borak2

tetiba cam "................................................................"

and i was like "B ... B ?? "

then diam

i go "erk .. tido ke ?? B ?? "

then dia "Haaa .. "

and i go "tido ke? "

dia cakap "ish .. mana ada "

me "owhs .. really? then ape sy ckap tadi"

he goes "kamu suruh saya tido "

T_T

its was like 20mins ago kot suruh die tido tu

so pengajaran die

"lelaki boleh tahan mata on the phone sampai kul 5pg sebab x dapat and nak tackle kita .. dah dapat xde maknanya~~"

hahahahaaaaahahahahha

kan B kan ?? :p






10 comments:

s u r a y a said...

ya rabbi..so true. hahahaha...my bf worse okk...kalo dpt lepas jam 12 tu pun kira untung sgt2 la tuu...chis betul la..

waNny said...

hahahaha .. kannnn ?? haihs .. nie pun sebab die janji .. cube x janji tgk .. susah nk dpt on phone.. stress .. hahahahahaha

DaZzlingLilLy said...

Mmg betul,time becinta gayut sampai kul 10 pagi pun takpe..hehe

waNny said...

hahahaha .. you .. at least time bercinta.. i before bercinta.. time die nak tackle i.. sampai kul 5pg gayut .. lepak kt mamak sampai kul 7pagi 2 hari berturut takpe .. sunyi katanya ..

skrg dah bercinta.. xde maknanyaa ~~ hahahahahha

Diamilikku said...

tunggu dah kawin nanti...baru tau the real LELAKI punya perangai..hahahahahhaha :)...

waNny said...

muahahahha .. tuhs la pasal kan kak sue ..

Nana said...

hahahahahh soo true!!! ABSOLUTELY TRUE!!! Mozard pun sama gaks!! hahaha! owh well .. life is such huh?

waNny said...

hahahahahha .. kan ?? haihs .. bile dh dpt mcm tuhs la :p hehehehehhehe

Wan said...

rasanya mana2 lelaki sama jer kot? zmn bercinta pernah bergayut spjg malam tak tido, bila dah kawin kul 10 dah ngantuks! hehehehe

waNny said...

hahahahha .. adoi la ... stress kan kak wan..