Tuesday, January 17, 2012

Getting Old?

Tak pernah rasa diri nie dah tua

or dah berumur

coz sentiasa rasa macam dulu

macam dulu dulu

having fun and so on

dah kahwin pun

kawan laki nak angkut aku gi dinner

memang di izinkan

apa lagi malam khamis sebab Comet meeting

jadi lagi die happy ada orang teman aku

but sekarang

aku rasa memang dah berumur

dulu nak gi mana-mana tak fikir 3-4 kali

rasa nak gi melaka. start engine sampai lah melaka

pukul 2pg pun sampai

rasa nak pergi Genting

start engine heret member naik la genting

padahal lepak minum starbucks je

sekarang?

berfikir

padahal Comet kat Genting

konon nak gi buat surprise la kat dia

nak buat surprise "can u have coffee with me?"

bile die tanye "bile?"

"now at starbucks"

pastu lepak minum turun la balik kan

tapi berfikir

menganggu ke?

weh kalau dulu

tak fikie ok!

naik je. xde nye ganggu

haihs

frust wei

skrg?

kt dalam bilik menaip and kelaparan

konon nak surprise ajak member pergi supper kan

padan muke ape pun tak makan lagi :(

1 comment:

Aziati Wan Haron said...

Dulu tak Ada CIT skrg dah ada maka bye bye
-__-