Wednesday, June 17, 2009

Gummies

Its suck bila tengah seronok kunyah chewing gum .. skali tersilap macam mana .. its slip out of your tongue and terus tertelan ..

Ergh .. i feel like the chewing gum still di tekak .. till now .. walaupun semalam benda tuhs jadi ..

And it more teruk bila dah lama tak teringin nak kunyah chewing gum *since my braces time* and tetiba semalam out of all day terasa nak beli and my first gum adalah the gum that i actually telan .. hmmmmmm

Then the rest of the chewing gum is history and still in my handbag ..

*FOBIA kot .. *



p/s: Ma cakap dia ada rasa fobia sikit kot .. sebab macam nak buang air ngan tak nak buang air pada masa yang sama .. pastu gelak2 .. memang xde kene mengena .. ke ada?




6 comments:

yusz` said...

ahhaha, aku plak puase chewing gum skang ni.. sedey2..

aku rase Ma ko fobia la tu kott.. hurmm

Mrs LVoe said...

cuba xray mst ade dlm badan wanny lagi hehehe..

camner leh tertelan dear.. mst syiok mkn ms tu

waNny said...

yusz: hahahah .. asal puasa chewing gum ?? maybe kot .. tapi kekadang cara dia cakap tuhs lawak la jugak .. aku pun jadi konfius

sha : ahhahaha .. xray ke ?? xmo laaa :p hehehe .. tengah berangan .. skali konon nak telan air liur .. ngn chewing gum wanny gi telan ..

ixoratasha said...

takpe wanny..

buat2 mcm takde pape jadi, nanti bleh eksyen kat org u penah tertelan chewing gum, dorg sure tak penah lagi kan kan kan..

i penah tertelan chewing gum yg jenis besar tu..bubble ape tah, packaging dia color purple but until now i'm still alive bebeh !!..;p..

mungkin tertelan chewing gum tu la buat oksigen tak cukup ke otak i, sbb tu i weng sikit..

mwhahahaaa..

waNny said...

Myn : ahahahahahah .. Tu la .. Boleh show off *kekunon laaa* ..
Gile besar chewing gum yg u tertelan tu .. Now I know why I mcm tu la .. Hehehehehe

:: vErde+hAzizi :: said...

things that i dont like while chewing the gum terchew dinding pipi...*ouchhhhhhhhh* ;p