Thursday, December 24, 2009

The Day

So last night after the dinner i had the worst Migrain ever ..


Balik .. telan ubat and tido sambil air mata berlinang coz it hurt soooo BAD !!!!

:p


Owh .. So i guess my day will come .. i means .. it actually will be in this few month :p


Tadi we went to Gulatis to buy some Laces :p

Coz engagement thot nak buat sempoi jer .. Beli chiffon .. buat kurung modern and just go for beading

But my ma said it TOOOOOOOOOOOO SIMPLE ..

DIa suruh go for laces and we go to Gulatis SACC Mall

Dia ada one staff situ die suka .. so sampai jer that staff datang

And dia cakap nk cari laces for engagement ..

He bring us to the laces section ...

And my colour awal2 lain .. then tuka .. sampai kedai terus out of the colour .. hahahahaha

Memula die bagi laces biasa .. my mum said "xmo .. keras n murah "

time tu i was like "wth .. 250 per metre u said cheap???"

Then dapat jer satu tu .. i fall in love head over heels !

hahahahahahahahahhaah

Alya stress jer .. she came to look at it and said it a beauty ! :D

So kene pegi hantar jahit dah .. coz nanti nak anta for some beading :D

Cant wait cant wait :D



12 comments:

aNiSr 97 said...

can't wait too ~;D weeeeeeeeeeee~

aritlia said...

stress sebab ada org tu ckp sakit teruk..call tetiba kat gulatis.. hilang terus sakit dia:P

Diamilikku said...

ehem ehem...nak tunang daaaa ye...congrats dear...am happy to hear this...

waNny said...

anis: hahahhaa .. :D :p

alya : its better to be and driving to SACC then to NIlai 3 u know :p hehehhehe

kak sue: ehem ehem .. insyallah :D

zarina marsaleh said...

waaaaaannnniiiiiiiiiieeeeeee ko tau tak aku ni kat labuan agak jauh jugak dari ko tapi kat sini pun aku tumpang hepi!!! ^_^ ni aku kat opis tapi tesengih2 ahaha cemane ni xpela jgn lupe update kat sini ko nye prep, tarikh etc sume orait2 sbb aku folo dari jauh! hugggss

waNny said...

hahaha .. zarina .. ko di labuan yeh ? ko ngan labuan mcm x dapat dipisahkan!!! hahahaha .. thanks babes !! :D nanti akan ku update ;) kalau boleh i need u to be there!! rindu ko !!! eheheheheh

zarina marsaleh said...

tapi aku plak sngt berharap aku berpisah dgn labuan! looll. boring dah aku dok lelama kat sini. tiap2 minggu kalau kawan aku ajak kuar aku x payah tanye dah pegi mane sbb aku dah tau kitorg mesti pegi pantai. bosan2.

orait update aku yah! happy happy ^_^

s u r a y a said...

WAHH congratulations Kak Wanie!! happy for u! :)

waNny said...

zarina : hahaha .. will update yuh !!

sue : ahahahah .. thanks thanks .. belum ag .. still doing everything .. it will be in middle of the year :D tp baru engagement .. belum kawin.. hehehehhe

julia @ myn said...

skrg confirm u tunang dulu..hahahah..

kawin plan bila laling?

waNny said...

myn .. kawin insyallah 2011 :D

waNny said...

myn .. kawin insyallah 2011 :D