Monday, December 07, 2009

New Acquisition


Actually plan ngan ma nak gi KLCC on Friday ..

BUTTTTTTT

JAMMED X HENGATTTT ~~~~


So end up we all pegi today ..

First stop Gucci ..

I actually either Gucci, Fendi Or MJ

End up pilih Gucci ..

So .. I GO FOR





























GUCCI JOY BOSTON !! :D





Then ma ajak pergi Dior .. and jumpa Azmi ..

She bought Lady Dior Medium size in Black ..



Then kami mintak dia tolong jaga our bag as we want to go for lunch and jalan2 skit ..

Sampai balik Dior .. ma ask for another Lady Dior yang nie ...




YUp .. me myself terkejut ~~~~!!!!

Haihs .. well .. she deserve it kan :)

And i was still thinking either to buy or not to buy this one !!

FALL IN LOVE HEAD OVER HEELS !!!





Or


Should i just take a chef zucca like i bought for Ma time kat London tu ?? :(



9 comments:

Aida Narina said...

Grrr, drroling tengok lady dior medium black itu. Mmg classy. & dapat dah ur mum her bday present :). I am not a bag expert tau wanny, so i dunno the best way to differentiate bags. Tapi, yang i tau, kalau u suka, then better beli. Sebab kalau nanti dah compare2, u mesti dah tak rasa umph nak beli :p..

DaZzlingLilLy said...

LE30 tu sgt cantik..i pun suka...tapi tak mampu lagi..hehe..beli jer kalau suka..btul cakap aida tu..

waNny said...

aida: eheheheh e.. bukan compare2 aida .. but more on pk .. is it i really want or more to nafsu ? hehehehehe

lily: kan sangat cantik !!! haihs :(

Naddy said...

dior with shoulder strap tu mmg cantik sgt2 n roomy... i pun drool2, last2 decided to get some thing else ehehe

waNny said...

naddy: hahahaha .. tuhs la .. my ma duk tanya nak beg ape another one .. haihs .. dia xleh anak dia ada duit .. die suruh spent :P so i pun tgh pk .. costly tho .. tapi mmg sangat puas hati kan :)

The Queen Bee said...

Dior tu nicee! i dah try! Cuma it tend to slouch je nnt bila u taruk brg berat2..

SyaZaNa said...

yey...love the gucci bag..ape lagik babe?!!pasni teman aku pulok laa i membeli nya!!bwk ko mesti dpt discount gile3 punyer!!

waNny said...

hanis : heheheh .. of coz bile taruk barang berat akan slouch cam my Gucci satu ag tu .. sangat nice the dior .. tapi my mum cam x bagi beli coz she said im tooooo young .. baru kerja setahun .. TAPI DUIT YANG DISIMPAN DAH ADA .. or i should just put aside the money for future .. hehehehe

syaz: hahahahha .. nie aku beli yang bukan discount .. macam mana kah ? w

Mrs LVoe said...

nice catch dear ♥♥♥