Sunday, December 13, 2009

Tagged

1. Adakah anda rasa anda hot?
Heh ?? A BIG NO NO

2.Upload gambar kegemaran anda.



3.Cerita pasal gambar?
First time afie ikut Shell nye event .. arabian nite theme .. hahaha .. suke pic nie coz we actually have fun :D

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
erk .. hmm .. last month kot .. lepas raya aidiladha


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Tercipta Untukku - Comet nyanyi

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Main drum kat guitar hero

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Adik .. *family* and wanie .. :)

8. Tag lagi 6 orang

1.Bintie
2.Myn
3.Sha
4.Aida
5.Aina
6.Zarina

9. Siapakah orang No.1 pada anda?
Kawan ler :D jumpe sekali dua jer

10.Kata sesuatu mengenai orang no.5
Happy go lucky

11.No.3 ada hubungan dengan siapa?
Hubby dia la :D

12. Bagaimana pula orang no. 4?
Businesswomen cum engineer :D

13. Pesanan kepada orang no.6?
RINDU KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

14. apa kelebihan yang anda nampak pada orang no.2 ini?
boyfren dia sabar ngan kerenah dia .. hahahahaha :D





3 comments:

zarina marsaleh said...

aku nak jerit2 happy tapi risau jugak kot2 zarina lain yg ko maksudkan ahahahaha. anyways miss u miss u and aku link blog ko kat blog aku okeh! ^_^

hugssss

waNny said...

ko la sengals .. hahahahha :D

zarina marsaleh said...

ahahahaha *segan2 tapi muka kembang setaman hahahaha*. tq2 nnt aku reply tag ni! ^_^