Sunday, November 28, 2010

I HATE YES!!!







Owhs gosh

Kekonon nak save duit kan

Kekonon Year End Sales nie tak nak shopping kan

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

What happen ??

WHat ??

WHat ??

What ???????


I bought this !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T_T




Memula beli nie .. OK la ..

Pergi Gardens. X berhajat nak beli pun .

Then cam berkenan

Pastu takde size

Then cam xpe la .. xde rezeki

Then bitau Julia

Sekali dia gi KLCC and SMS "babes. ada size u warna merah . nak tak?"

Owhs HARAM

time tu setan dah bisik la kan "amik la amik la "

Terus "ok babes. u beli dulu i transfer duit today! "

Hahahahahha

esok tu gi rumah dia amik peluk kasut tu

On Friday terus ma ajak gi KLCC dia nak cari kasut juga

MAsuk Ferragamo

Of coz la i dah pakai i nye VARINA kan :p

So masuk tengok warna biru and purple

Owhs.. Menikam jiwa

Hajat di hati nak sambar dua dua

Tapi masih boleh tahan kan!

So duk belek2.. Saja tanya "Ada biru in size 9"

DIa cakap ada. last piece.

Dalam hati "Saje je ko nie kan"

then cam "hmmmph"

How bout purple?

Dia cakap kt KLCC takde but ada kat pavilion

Terus bayar time tu juga tanpa fikir panjang T_T

owhs .. WHAADDAHELL




Yang ini pula di bawa pulang

Then nak gi lunch kat chillis kene tunggu like 30mins kan

so kami turun gi marc jacob

afie dapat bags from ma

lawa!!

then derang cakap "Stambag ada 30% ofF"

Ohhh .. Jangan jangan

Then die tunjuk purple and brown stam bag "yang nie 40% off "

Dalam hati "owhs no .. NO NO NO .. "

tutup telinga

tutup hati

tutup nafsu

tahan je dalam tu

ikut hati

memang bawak balik warna purple tu T_T

tapi sabar ..

then gi lunch

lepas lunch masuk balik ferragamo for the shoes

yer "SHOES"

coz my mum bought 3 pairs. 2 for her 1 for my cousin

and i bought 1 !

hahahahaha

Then time tu cam "nak amik ke biru tu eh"

then cam "JANGAN JANGAN JANGAN "

terus keluar

takot digoda nafsu shaiton!

Bila bitau comet "tadi masuk Ferragamo .. "

DIe cam "then "

Me " Beli satu "

Him " APA???? "

Me " Ermmm .. Beli satu "

Him "Beli apa??"

Me " ERmmmmm "

Him " KASUT LAGI ??"

Me " Hehee.. A ahs "

Him " BAwak2 la mengucap boleh? "

Me " hehs? teruk ke? "

Him " Mana tak teruk .. 2 pasang dalam masa 3 hari. gila namanya "

then cam "Tapi kan. td masuk marc jacob tau. stam bag tu less 40% bB. ikut hati nak je amik. 40% tu. bukan senang nak dapat. tak sampai 5ribu pun. saya x beli. so saya boleh tahan lagi kan kan kan kannnn ? "

Him " ye la ye la "

heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



Owhs.. Im loving my Varina \(^_^)/


11 comments:

mohammad said...

salam ziarah

Aida Narina said...

woaaaa, both are b-e-a-u-t-i-f-u-l! u can now call urself varina girl :D I'm still a virgin from the varina power, hehe..

DaZzlingLilLy said...

u beli sekalii....bestnya...pepel pun cantik..nasib la i ni jauh di utara nih..

waNny said...

mohammad : salam :)

aida : hahahahaha .. virgin still eh? i check kt website warna bronze pun sangat lawa! owhs me likey! :p

lily : a ahs. i beli one more! hahahahahaha .. baik duk jauh2. kepala tak laju je pikir nak beli barang :p

[atiuzd] said...

pinjammm! ekeke :P

waNny said...

mueheheheeeeee :D

Ija said...

wanny, ade classic Q hillier x kat marc jacobs tu? ard how much eh the price?

waNny said...

hai ija, i pergi marc jacobs. classic Q hillier is marc by marc jacob. kt gardens ada that day. i lupa la how much. i think around 3k kot. huhuh . sorry babes :)

Ija said...

thanks for d info wanny. u so sweet :)

dy said...

Salam wanny.. Hope u don't mind me asking, berapa harga kat Malaysia Varina flat ni?? Just for price comparison dear. Thank u.Yours are lovely!

waNny said...

ija: heheheee .. ur welcome ;)

dy: Varina flat in malaysia without discount would be RM 1730 dear. with 30% discount is RM 1211 ;) Thanks dear ;)