Thursday, November 04, 2010

Kahwin

Duk tengok portfolio camera man for the wedding

yes. saya dah booked photographer and video ok!

the best part. photographer to senior saya kat sekolah menengah.

senior time saya nak apply for librarian gile nerd dia la orang yang interview

yer. dulu nak jadi librarian ada interview ok!

so cam tetiba abang nie jadi photographer

dari dulu duk bagi card and suruh support dia

cam segan2 la kan.

first time nampak dia kat futsal . king of futsal time tu

time tu dia belum buat bisnes

baru tau dia MMU gak

then cam "senior kat MMU gak?xde tempat lain ke ko nak pergi?"

ahahahhahahaha. kurang ajar adik junior yang sorang nie

then jumpa time dia duk amik picture khai ngan rosma nye reception

pastu jumpa kat kenduri kahwin and pameran pengantin

cam "ok la. amik dia"

so bayar deposit and all laaa

nak dijadikan cerita

dah close ngan wife dia

senior MMU jugak .. gile ulang alik mmu jugak wei

so cam close la. chat2 and all

tapi bukan benda tu nak cerita pun

lari topic tahap x tau nak cakap ape nie

nak cerita pasal cam

tetiba nervous

boleh??

cam "alaaa.risau nye"

cam "kalau tak kurus macam mana?"

cam "kalau masih gemok atau makin gemok macam mana?"

cam "kalau muka masih teruk macam mana"

cam "kalau tetiba time nak sampai tu tak ready mcm mana" padahal dah gatai

cam "kalau tetiba cincin yang tempah x cantik camne?"

cam "kang make up buruk.baju buruk.pelamin buruk camne?"

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kira macam-macam la

sebab saya nie tak tahu apa saya nak

kejap nak make up nie

kejap nak pelamin nie

kejap nak dress nie

pastu nanti nak yang nie

hahahahahahahhaha

ma dah beli kasut utk reception

dia tanya nak color apa

ngan confiden jawab gold kan

pastu cam tetiba "bangang celah mana masuk warna gold ngan baju aku?"

pastu cam padahal nak kasut lain kna

siap comet marah asal bagi ma beli kasut kan dah membazir

pastu cam cakap "alaaa.xpe leh pakai utk akad nikah" gila kaver

pastu cam nak kasut lain kan. pastu ma cam "abis kasut ma beli??"

then cam nak cover line kan "ooo.pakai time akad nikah.kan sesuai"

hahahahahhahahahahaa

adoi

wei stress wei

padahal lagi 7 bulan

like waddahel!



3 comments:

mizzura said...

bagus2 blog ni..nanti saya kawin boleh la refer sini...keep it up..tapi jgn sampai stress sgt tau:-)

waNny said...

hahahahhaha .. T_T refer blog nie utk kahwin? erkk erkk .. hahahaha

stress nak kurus jer :p

wantuutri said...

pegi joging hari hari!kamon wanie!hahah,

apa ni stress stress