Sunday, December 21, 2008

2nd trip of shopping

Hari nie tak banyak sangat .. kami pergi the Market kat sini .. alot of walking ..

Paling best sampai je Convent .. dengan terkejut tengok betapa ramainya orang beratur nak naik lift .. so konon nak jadi rajin and nak naik tangga .. hamik ko ..

The stairs is as high as 15floor .. hohohohh .. dah la pakai boot baru yang ade heels.. So not at the right time la kan :p hehehehe

Then jalan jalan jalan .. bought a brooch at the market .. make it two .. afie bought a bracelet and dool's yang cam jahit x betul tuhs ..

Then jalan2 towards Piccadilly .. tapi banyak pit stop .. masuk H&M beli a blouse .. afie beli a blouse and jeans ..

Then jalan jalan jalan .. sampai Waterlily .. thought of cari Mie's and Iky's spike .. tapi takde .. hahahahaha ..

Then dinner at McD .. makan fillet ;) and sambung jalan .. sampai masuk kedai Uniqlo .. something like that .. both me n afie bought 2 skinny's each .. hahahahah

Banyak pit stop lagi .. but i was too tired and my legs are killing me .. hehehehhe .. So kami keluar rumah pukul 2ptg and balik kul 9mlm .. hahahahah ..

Esok nak gi sightseeing lagi .. coz esok Sunday kedai bukak lewat and tutup awal ..

Monday maybe pegi Mdm Tussuad .. and Harrods ..

Kesian Alia jadi our tour guide and our Chef ..hehehehhehe .. She's a good tuan rumah .. hehehehhe

need my rest .. nak taruk minyak di tapak kaki .. esok more jalan !!!

2 comments:

~jelly D said...

wanny,
sambil jalan2 cari barang tu kalau ternampak baby snugg brand ergo tu let me know the price eh? sebab nak check harga kot2 ada slae

waNny said...

Jelly D .. i x jumpe lak barang2 Ergo .. hahahah .. maybe coz x pernah masuk kawasan Baby stuff kot .. al-maklumlah .. ngakk ada adik kecil atau anak lagi ..

heheheh .. im sooo sorry yeahs