Wednesday, December 24, 2008

Rembatan ...




At last .. bought the dream bag :D

sakit hati juga shopping kat sini .. SA semua cam kerek .. and will look at us atas bawah atas bawah .. i only pakai my new M by MJ bags je .. so cam semua pandang sebelah mata .. but then usha my watch *ape hengat nie petaling street watch is it ?? damn u guys* .. bile dah start show interest .. 3-4 SA nak datang dekat .. time tuhs aku malas nak layan ..

But then agak kelakar bile beli Fendi and the LV bags *both the SA the best* .. Fendi tuhs beli kat Selfridges while the LV beli kat New Bond STreet ..

Time beli both the bag i paid in cash .. so the SA semua cam kecoh and takut2 .. aku pun dah konfius .. napa nak risau ..

Baru tau .. rupernye sini mostly bayar with card .. me no likey .. me like CASH .. bila i paid cash baru cam semua SA kerumun tolong kaver takut kene ape2 kotttt ..

hehehhehehe

tapi seronok tak terkate ...

boleh tak xmo pakai ag bag tuhs .. cam sayang pulak .. heheheh

owh .. i bought with matching purse :D

cantik x bb my new bag :D ngeeee~~~~

2 comments:

.rNi. said...

gile jelessss..
hahahahaha
wanny suke suke sukeee LV damier tuuu!!
am not sure pasal the quality.tapi haritu pergi star hill sbb my mum nak rembat sebijik lagi LV n its different laaa from the one yg beli kat UK.like more satisfying yg beli kat UK.leather lining dalam dia sangat lembut compared to malaysia punye..

correct me if im wrong.

waNny said...

hahahaha .. i x leh nak cakap la dear .. LV yg i beli nie dalam die suede ;)

and LV yang i ada cam normal leather .. rasa ok jer .. hahahahahahhaha